Windows 10 home 64 bit цена

За какво да внимаваме при избора? Linux се ползва основно от специализирани потребители, които имат по-големи познания по отношение на начина на работа и ползват тази ОС за специални приложения, като сървъри например.

Благодарим за обратната връзка. Топ продукти Промо продукти. Очакваме Ви! Каква е най добрата възможност за закупуване на лицензиран windows? Обадете се за поддръжка на продажби и клиенти за Microsoft Store Добави въпрос.

Производител: Microsoft ; Код на продукта: KW Операционна система: Windows 10 Home Разрядност на операционната система: bit Език: Български език Вид на лиценза: ОЕМ продава се за лицензиране на нов компютър, лицензен стикер, нова файлова система.

Windows 10 Home windows 10 home 64 bit цена Български език 0. JavaScript не е активиран във Вашия браузър. Това е най-мощният Window.

Добави въпрос. Магазин Варна, бул.

Какво представляват операционните системи?

Всички функции на Windows 10 Home, както и защита на корпоративно ниво, мощни инструменти за управление като еднократна идентификация, както и подобрена продуктивност с отдалечен работен плот и Cortana. Твоят рейтинг:. Каква е най добрата възможност за закупуване на лицензиран windows? Регистрирай се в Ardes Club и събирай бонус точки с всяка твоя покупка! Благодарим Ви, че споделихте Вашето ревю! Абонирайте се за нашия нюзлетър: Абонамент.

Windows 10 Professional Digital Licence.

Топ продукти Промо продукти. Прикачване на файл. JavaScript не е активиран във Вашия браузър. JavaScript seems to be disabled in your browser. Абонирайки се за нашия имейл бюлетин, състезан.

Купете Windows

Lenovo V Tower. JavaScript не е активиран във Вашия браузър. Твоят имейл:.

Windows 10 Home x64 Български език. Благодарим за обратната връзка. Операционна система: Windows 8. Поръчай без регистрация:.

Ardes Game Master Powered by Cougar.

Още подобни стоки от най-популярните

Сливница , тел. Това позволява на сайта да функционира и да подобряваме услугата, чрез анализ на потреблението и показване на реклами според вашите интереси. Език Език на инсталация: Английски, Език на софтуер: Многоезичен. За какво да внимаваме при избора? Операционна система: Windows 8.

  • Купи Купи на лизинг.
  • Защото при нас гарантирано ще получите ценен съвет за избора наподходящ софтуер,съобразен с Вашите конкретни нужди, професионално обслужване, кратки доставки и голям асортимент от продукти.
  • Перник С поръчка.
  • Всички посочени цени са за покупки онлайн.

Очакваме Ви. Microsoft Windows 10 Pro FQC електронен сертификат Aктуална операционна система за бизнес и работа windows 10 home 64 bit цена държавната администрация Windows 10 Pro се грижи за нуждите на собствениците на бизнес, линукс предлага и безплатни дистрибуции за своите потребители. Как ще гласувате за този продукт. Защо да предпочетем Ardes. Производител Microsoft Цена 50 лв. Windows 10 Home x64 Български език. Интересува ме дали има офис пакет в този уиндоус.

Пазаруване по марка

Интересува ме дали има офис пакет в този уиндоус? Срокът за доставка е от 1 до 3 работни дни в магазините ни в страната и от 2 до 5 работни дни до адрес, посочен от клиента. Защото при нас гарантирано ще получите ценен съвет за избора наподходящ софтуер,съобразен с Вашите конкретни нужди, професионално обслужване, кратки доставки и голям асортимент от продукти.

Връщане Пазарувайте уверено!

Мобилни устройства OneDrive Skype. Други потребители закупиха също. Важни са програмите, които искате да ползвате.

Автор: Щерионка
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии