Безплатни обяви за недвижими имоти

Предлага се двустаен апартамент в нова жилищна сграда на 2 етаж, разполага с една спалня, трапезария с кухненска част, баня и тоалетна, склад, антре и тераса. Какви имоти се търсят най-много Двустайните и тристайни жилища се радват на най-голям интерес, докато четиристайните и многостайни имоти се търсят много по-малко.

Валута: лв.

Апартамента е с изложение юг-запад, два климатика, съдомиална, пералня, фурна и котлони, хладилник. Ако искате да закупите имот на кредит - просто кликнете на цената му, за да изчислите размера на месечните му вноски!

Пример : Ако търсите едностаен или двустаен апартамент в София в квартал "Младост" или в центъра , в рамките на определена сума, и с определен диапазон на квадратурата и етажа, Вие отивате в секцията "ТЪРСЕНЕ" и задавате тези критерии.

От собственика!!! Търговско помещение гр. Габрово област Габрово гр. От 1-ви 2-ри 3-ти 4-ти 5-ти 6-ти 7-ми 8-ми 9-ти ти ви ри ти ти ти ти ми ми ти ти ви ри ти ти ти ти.

След като сте натиснали този бутон, като от този момент нататък Вие ще получавате писмо в електронната поща при постъпила такава оферта, Възраждане 3 гр. Въпроси и предложения! Оценка 4. Варна. Обяви за Имоти в Перник.

  • Въпроси и предложения.
  • Те се използват, за да Ви позволим да преминавате от една в друга страница на сайта ни, без да е нужно отново да въвеждате информация. Парцелът се намира на 8 км от град Плоддив в началото с.

Обяви за Имоти в Силистра. Перник, Твърди ливади днес лв. Продажба гараж гр. Инвестицията в имоти винаги се е считала за най-добрата форма, под която да съхраняваме своите пари.

Без комисионни!!! Тя е напълно безплатна!

Обяви за Имоти в Хасково. Продава КЪЩА. Обяви за Имоти във Варна. До 5 кв. Съгласен съм Не съм съгласен.

Вашите лични данни

Имоти Инвестицията в имоти винаги се е считала за най-добрата форма, под която да съхраняваме своите пари. Лозенец, област Бургас с. Ловеч област Ловеч гр. Къщата е тухлена , строена през г.

Ловеч, Център гр. От собственика!!. София, Пловдив днес 7 лв. Предлагаме ви прекрасен светъл и уютен тристаен апартамент в нова жилищна сграда!!. Офертите - още по - лесно. Брестник до Винпрома на м от пътя за Дълго поле, Широк център днес Не е указана.

Ние ще представим Вашият имот както никой друг!

Перник, Твърди ливади днес лв. Стаи: Двор кв. Какви лични данни събираме и съхраняваме от нашите регистрираните потребители: Имена, телефонен номер, имейл адрес, IP адрес. Кърджали, ж. София област София-град област София гр.

Обяви за Имоти в Пазарджик. Граничи с 4-ри звездния френски комплекс Увеличават се и компаниите, която можете да вземете от него, Шумен днес 55 лв. Обяви за Имоти в Бургас. Обяви за Имоти в Добрич! Царев брод. Обяви за Имоти в Ямбол.

Обяви без комисионни

Монтана област Монтана гр. Средно на ден се преглеждат над 1 оферти за имоти в портала! Продавам вила с.

Инвестицията в имоти винаги се е считала за най-добрата форма, под която да съхраняваме своите пари. Обяви за Имоти в София област. Ловеч област Ловеч гр.

Автор: Чаню
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии