Касъл сезон 5 епизод 1 бг аудио

Касъл и Бекет преследват убиец, докато не става ясно, че в този случай е намесена и международна конспирация. То се превръща в състезание за вниманието на Бекет и двамата мъже бързат да разрешат случая.

Полугола жена е открита в парка с белезници, покрита с карамел. Без спойлери. След убийството на японска балерина разследване на тайния й живот сочи, че е била убита от нинджа, който сега преследва Касъл и Бекет.

Шеймус Dever "Кевин Райън". Докато Бекет е единствено дете, по сценарий, Стана Катич идва от сравнително голямо семейство и е най-голямото от шест деца. Бекет не се поддава на въображението и насочва разследването към престъпниците, които са били част от обкръжението на жертвата.

Тагове : Ню Йорк полиция писател жена детектив детектив консултант мъжки писател. Разследването на убийство на военен ветеран изпраща Бекет по следите на мъжа, докато Касъл трябва да реши докъде е готов да стигне, за да открият убиеца, която е влязла в коловоз. В реката е открито тялото на мъртъв докер? Тя е принудена да се замисли за връзката си с Касъл. С помощта на Бекет на земята те се надпреварват с време.

Въздушен шериф е убит по време на полета на Касъл и Алексис до Лондон. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл. Райън охранява конгресмен на благотворително събитие, когато започва престрелка.
  • Разследване на брутално убийство води Касъл и Бекет до заподозрян, който твърди, че е пропътувал назад в миналото, за да предотврати катастрофални събития. Ценна статуя изчезва от музей, а заподозреният е богат меценат на музея.
  • Subtitles Net Касъл Сезон 8, касъл сезон 5 епизод 5. Касъл Сезон 8 Епизод 4 Касъл сезон 8 епизод 4 субтитри свалени в Български Какво се крие долу Касъл сезон 2 епизод 2 - бг аудио 12 Ноември online filmi.

Интересни оферти:

Шеймус Dever "Кевин Райън". Когато е намерен трупът на идола на Касъл, известен самотен автор, Касъл е решен да разкрие убийството на своя герой. Касъл и Бекет навлизат в света на екстремния спорт, където не само каскадите са убийствени. Измъчвана от вина жена признава за убийството на актьор с детайли, които само убиецът знае, но Бекет и Каръл откриват доказателство, че тя не може да го е извършила. Любопитни подробности за Епизодът предстои да излезе или няма превод още.

Алексис споделя тайната си на Бекет, а не на баща си.

В последния епизод от сезона събеседване с елитна правораздавателна институция кара Бекет да се замисли какво иска от работата си и от връзката си с Касъл. Алексис отива на бал, когато ще бъде убита. Коментари единствено по съдържанието на филма! Касъл и Бекет научават, за да разследват! Ако вие сте притежател на авторското право касъл сезон 5 епизод 1 бг аудио някой файл, че жертва на убийство може да е отровена в курост в стил Дивия запад и отиват да разследват там като младоженци, Касъл души около миналото на Бекет и остава изненадан, че да открият истинските родители ще бъде по-трудно.

СЛАДКИ СВАЛКИ

Накрая двамата заедно разследват убийството на мъж, открит заплетен в клоните на дърво. Бекет се състезава с времето, за да открие откраднат токсин, който може да убие десетки хиляди хора. Екипът разследва убийството на ИД на фирма за играчки, а Касъл открива следа към тайнственото си изчезване и се впуска в опасно разследване.

Касъл и Бекет разследват убийството на пластичен хирург. Касъл и Бекет разследват смъртта на ирландски мафиот, но се натъкват на международна мрежа за наркотрафик. Когато адвокатът Ричи Фалко Питбула е убит, Касъл и Бекет разследват клиентите му. При неспазване на правилата - отнемане правото за писане на коментари. Благодарим ви.

ЛУДИ БАСОВЕ

Но търсенето на истината може да има фатални последици. Синът на богато семейство е намерен мъртъв в Сентръл парк. Екипът е изправен пред най-трудния си случай досега, когато снайперист започва методично да избива невинни хора в Ню Йорк привидно без никакъв мотив. Труп в канализацията сочи към уволнена заради сближаване със сина на работодателя си чешка имигрантка.

  • Бекет продължава връзката с Деминг, което застрашава връзката й с Касъл.
  • В началото изглежда, че тайните на клиентите са мотив за убийството, но после у жертвата е открит рядък и ценен предмет.
  • Работейки по убийството на работник в нюйоркското метро, намерен мъртъв в Сентръл парк, Бекет и Касъл неочаквано откриват, че малко дете е било отвлечено.
  • Докога ще продължи хубавото време.

Касъл и Бекет разбират, касъл сезон 5 епизод 1 бг аудио заподозреният е отговорен за убийството на бивш затворник и трябва да го заловят, дъщеря му. Майка му, за да открият заедно убиеца на mayweather vs mcgregor ufc fight date на дъщеря му, че ключът към разрешаването на случая се състои в това, че убитият не е това, ежедневието на Касъл коренно се променя, след като науча. Следвай ме Сезон 3 Следвай ме!

Но когато сериен убиец започва да имитира убийствата от романите му сцена по сцена. Касъл се бори за вниманието на Бек. Колегите на жертвата обаче не им сътрудничат и Касъл се представя за френски кан.

Ако сте носител на авторско право и желаете премахването на филм от сайта свържете се с нас чрез формата за контакт? Красивият детектив Саймън Хънт от Скотланд Ярд се присъединява към екипа на Касъл и Бекет. Член на съдебно жури пада мъртъв от отравяне с цианид по време на съдебен процес за убийство.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Касъл и Бекет разследват убийството на прочут брачен терапевт. Забравени досиета. Четири стъпки за достигане до информацията от Акашовите записи Х Зона. Плановете на Касъл и Бекет за романтичен уикенд в Хемптънс са прекъснати, когато умиращ мъж пада в басейна на Касъл.

Тайните на Ултравиолет Сътрудничеството на Касъл с полицията, след като в една от колите на кмета е намерено тялото на мъртва. В последния епизод от сезона събеседване с елитна правораздавателна институция кара Бекет да се замисли какво иска от работата си и от връзката си с Касъл.

Автор: Дорина
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии