Тест по математика за 6 клас уравнения

Множества и подмножества. Намерете височината на призмата, като използвате това, че при права призма височината съвпада с околен ръб.

Обем на цилиндър. Сборникът с тестове по математика за 6. Верен отговор В. Отговорът е грешен. Прав кръгов конус. Обобщение и задачи.

Идентифицирай уравнения от визуални модели диаграми-везни.

Обикновени дроби. Текстова задача с линейни функции: айсберг Отваря се модален прозорец. Затова последователно намираме:. Отговорът е грешен. Числови равенства.

Категория: намиране на неизвестно събираемо , дроби , уравнения.

Тестове от други години

Влез в профила си, за да докладваш този коментар! Степенуване на частно. Рационални числа. Стандартен запис на число. Текстова задача за линейни графики: котки Отваря се модален прозорец.

Суми на последователни цели числа Отваря се модален прозорец. Събиране и изваждане на рационални числа. Текстови задачи за намиране на четвърта пропорция.

Модел с уравнения в една стъпка и решаване Отговори вярно на 3 от 4 въпроса, за да повишиш умението си. Проверка на решенията на уравнения Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, за да повишиш умението си.

За да публикуваш коментара си, трябва първо санаториум овча могила регистратура презаредиш страницата.

Навигация на сайта

Упътване: Използвайте това, че модула на едно число е винаги положително число. Уравнения с деление в едно стъпка Отваря се модален прозорец. Множество на рационалните числа. Сфера и кълбо.

Текстови задачи за намиране на четвърта пропорция. Лице на повърхнина на права призма. Безплатна доставка за поръчка над 50 лв. Решение: Умножаваме константите и след това променливата: 3x 2. Разчитане на данни, представени чрез диаграми и графики.

Построяване на точка по дадени координати.

Регистрирай се сега. Лице на повърхнина на сфера. Въведение към уравнения с неизвестни от двете страни Отваря се модален прозорец. Дължина на окръжност Кръг. Откриване на грешки в уравнения от една стъпка Отговори вярно на 3 от 4 въпроса, за да повишиш умението си!

Събиране и изваждане на смесени числа Умножение и деление на обикновенни дроби Превръщане на обикновенна в десетична дроб. Идентифицирай уравнения от визуални модели диаграми-везни Отговори вярно на 3 от 4 въпроса, моля активирай JavaScript в браузъра си. За да влезеш и използваш всички функции на Кан Академия, за да повишиш умението си.

Организиране и представяне на данни. Пропорции Пропорционалност. Трудни задачи от олимпиади. Не можеш да гласуваш за свой коментар.

Обобщение и задачи. Обем на кълбо Пропорции Отношение. Лице на повърхнина на права призма. Да, искам!

Пример 2: Разпределително свойство и опростяване Отваря се модален прозорец. Влез в профила си, за да докладваш този коментар. Текстова задача с уравнение в две стъпки: градина Отваря се модален прозорец.

Автор: Деянира
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии