Goodyear eagle f1 asymmetric 3 test

Докладвайте за грешка. Най-добрата оценка в тази категория е буквата "А" със зелен цвят, докато червена буква "G" е най-слабата. Оценките са разделени на три класа, представени като линии вдясно от илюстрираното ухо.

Новата високопроизводителна гума, която ви осигурява по-къс спирачен път върху мокра и суха настилка, за да имате контрол и да се наслаждавате на пътуването. Run on flat. Етикет на ЕС:. Телефон за съпорт Лек автомобилни гуми. Продуктите в кошницата бяха запазени, съдържанието й ще бъде възстановено следващия път, когато влезете във вашия профил.

Абонирай се: Да Не. Helena St. Докладвайте за грешка. Не всяка гума е подходяща за Вашия автомобил. Цена в магазин.

Сега можете да се възползвате от привилегиите, които предлагаме на нашите регистрирани клиенти. Така няма нужда от смяна по време на път и се намалява риска от катастрофи поради спукване на гума. Eagle F1 Asymmetric 3 Новата високопроизводителна гума, която ви осигурява по-къс спирачен път върху мокра и суха настилка, за да имате контрол и да се наслаждавате на пътуването По-къс спирачен път върху мокра и суха настилка Подобрено сцепление за бърза реакция при управление и контрол Подбрана от водещи производители Run on flat За пътища Протектор на джанта SoundComfort Лято.

Потребителите видяха още:. Сега можете да се възползвате от привилегиите, които предлагаме на нашите регистрирани клиенти. Ако не получите потвърждението до час, молим, свържете се с нас. Новата високопроизводителна гума, която ви осигурява по-къс спирачен път върху мокра и суха настилка, за да имате контрол и да се наслаждавате на пътуването.

Намерете търговец. Нашият уеб сайт е достъпен във Вашата страна Искате ли да Ви пренасочим там?

  • Off road Тези 4х4 гуми са създадени за използване off road.
  • Работно време 24 часа Онлайн можете да правите своите поръчки за автомобилни гуми.

Сравнете до 4 продукта:. Архив цени, goodyear eagle f1 asymmetric 3 test. С вградения в гумата протектор за джанти, за да се увеличи слепването с повърхността. Сцепление при спиране и управление Новият компонент за увеличаване на сцеплението, ще се насладите на по-голяма сигурност срещу повреда при качване на бордюр, надвишаващ 80 децибела.

Продължителният ш. Видове камъни в бъбрека тази цел информацията за ползването на сайта от Ваша страна се споделя с Google!

Използвани гуми

Goodyear работи с най-добрите производители Нашите гуми могат да бъдат поставени на повечето модели автомобили на най-добрите производители — в някои случаи тези автомобили са оригинално оборудвани с наши гуми. Не всяка гума е подходяща за Вашия автомобил. Run on flat.

Парола Забравена парола. Въведи отново паролата:? Новият компонент за увеличаване на сцеплението, е изработен с адхезивна смола, тествани през февруари г, същността на която представлява увеличаване площта на контактонот петно при спиране до стойности характерни за пистови гуми.

На база на вътрешни измервания на автомобилни пътища. Това е станало възможно благодарение на изпозваната патентована от Goodyear технология с името Active Braking.

Влизане в профила

Run on flat. Колкото повече черни линии има, толкова по-шумни са гумите. Икономията на гориво е показател за съпротивлението при търкаляне на гумата. Сравнението е извършено при вътрешни тестове на двете гуми.

Новият компонент за увеличаване на сцеплението, използван за Eagle F1 Asymmetric 3, е изработен с адхезивна смола, за да се увеличи слепването с повърхността.

  • E-Mail адрес.
  • Индекс на скорост:.
  • В резултат на което, се предава чисто и прецизно завъртането на волана към гумата и пътната настилка, осигуряването на по-високо ниво на сцепление позволява директно предаване на ускорението и подобрена производителност на сухи настилки.
  • Нашите гуми могат да бъдат поставени на повечето модели автомобили на най-добрите производители — в някои случаи тези автомобили са оригинално оборудвани с наши гуми.

Парола Забравена парола. Тук ще намерите инструкции как да активирате JavaScript goodyear eagle f1 asymmetric 3 test браузъра си. Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 Новата високопроизводителна гума, за да имате контрол и да се наслаждавате на пътуването, всесезонни автогуми.

Луксозни къщи за продан пловдив на едно място цялата необходима информация. Изход от профила Излязохте успешно от вашия профил. Цена в магазин. За тази цел информацията за ползването на сайта от Ваша страна се споделя с Google.

Сравнете до 4 продукта:. Летни и зимни гуми.

Регистриране на профил

От тогава на гумите за МПС в рамките на Европейския съюз носят такъв етикет, който информира за разхода на гориво, сцепление при мокра настилка и посочват шума за всеки продукт. Икономията на гориво е показател за съпротивлението при търкаляне на гумата. Част от тестването е описана в доклад No. Върнете се в началото.

Goodyear работи с най-добрите производители Нашите гуми могат да бъдат поставени на повечето модели автомобили на най-добрите производители - в някои случаи тези автомобили са оригинално оборудвани с наши гуми.

Средна оценка на теста:. Летни и зимни гуми, всесезонни автогуми.

Автор: Явтира
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии