Гел за избелване на зъби в домашни условия

През годините те променят цвета си в сиво, розово, лилаво, кафяво. БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, предлагани от дружеството.

Цитат на: Tyra в чт, 18 мар , Bonjour Paris! И така какво чакате? След това ще притежавате необходимите познания, за да постигнете по-бяла усмивка по безопасен и ефективен начин в домашни условия. Това може да причини леко възпаление на венеца при нанасяне върху него на значимо количество гел. При намазване на зъбите с този избелващ гел се освобождава активен кислород.

Не използвайте този продукт по друг начин освен по описания в това упътване! Ефекта се вижда веднага. За поръчки тук или на сайта www. Но си трябва и поддръжка. Общи условия.

Избелващ гел за зъби OPALESCENCE

Произведено в САЩ. Избелващи пасти 18 Продукти. Избелване на зъби и хигиена на зъбите у дома 1 Красива мама. Открийте AirFloss. Н а т и - Регистриран. Зъбите оцветени в кафеникаво или сиво-синкаво се повлияват от избелването в значимо по-малка степен.

  • Но си трябва и поддръжка.
  • Може да използвате между няколко концентрации.

Вътрешно избелване на зъбите - т ози метод по избелване на зъби се прилага, само тогава когато зъба е умъртвен и е запълнен с неподходящи пигментиращи каналопълнежни средства. Malvinka99 Malvinka Как да употребявате този гел. Opalescence се предлага в няколко вкуса и ралзични разновидности. Цитат на: Tyra в чт, 18 мар, ефектът ще е по-голям.

Почивки в Турция с автобус. Ако Вашите зъби са жълтеникави?

Коментари към УАЙТ ЕНД ГОУ ГЕЛ ЗА ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ 5 мл.

В какво се състои консултацията за избелване? Цените са около лв. Предлаган също в различни по сила варианти, NiteWhite също осигурява видими резултати след 2 седмици.

Предлаган също в различни по сила варианти, NiteWhite също осигурява видими резултати след 2 седмици. Изгубена парола. Здравейте, момичета. Пазете венците. От известно време се замислям да потърся продукт за избелване на зъби в домашни условия.

УАЙТ ЕНД ГОУ ГЕЛ ЗА ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ 5 мл. е свързан към

Този избелващ гел избелва само естествените зъби. За да се гарантират безопасността и удобството ви, всички наши процедури за избелване на зъби започват с консултация с вашия стоматолог. Да, има ефект след 4я ден, но крайния резултат е един нюанс, не повече. Силиконова шина за избелване на зъби — 1 бр.

Четкайте зъбите. Открийте AirFloss. Сравни сега! За поръчки тук или на сайта www. Гелът не може да се използва от бременни или кърмачки и от деца под 16 годишна възраст. Herz - Ентусиаст. Заради процентното съдържание на активната съставка в този гел е малко вероятно да се наблюдава чувствителност на зъбите след употребата му.

При стоматолог или вкъщи.

Възможност 2: Philips Zoom! Според мен има уникален ефект, напълно естествен метод и заздравява венците. Произведено в ЕС.

Донесоха ми лентички за 10 дена от САЩ - 35 дол. Поставете внимателно шините на зъбите си. Можете да повторите избелващия курс с този гел най-рано след 9 месеца. Искам да разгледам всички възможности!

Автор: Рис
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии